Maimuţele şi logica

Publicat pe

12226917_184760545199245_209337508106732607_nDe ce urlă primatele că „vrem spitale nu catedrale”?…… Degeaba.

„Voi zidi Biserica Mea, şi porţile iadului nu o vor birui pe dânsa” (Matei 16,18)

 

 

 

Ce logică poate avea cineva care strigă: „Noi vrem spitale, nu catedrale”?

  1. Să fie mai plăcut pentru ei să stea 2 ore într-un spital, decât să stea măcar 2 ore pe săptămână, duminica la biserică? Îi invit într-o vizită de 2 ore la Spitalul de Oncologie să vadă suferinţa de acolo şi poate se vor simţi împliniţi.
  2. Să nu ştie matematică? Banii alocaţi „bisericii” cum spun ei sunt alocaţi TUTUROR CULTELOR RECUNOSCUTE LEGAL. Procentul e absolut infim, 0, 0 …. din P.I.B. Citeşte aici: http://www.9am.ro/stiri/Social/239826/cati-bani-primesc-cultele-religioase-de-la-stat-in-2013.html Dacă se împarte această sumă la TOATE CULTELE, cât rămâne B.O.R? Câte spitale s-ar construi? Plus că pe cap de plătitor de taxe (care oricum nu sunt facultative, deci oricum plăteşti indiferent de ce fac cu ele hoţii care le colectează), suma e absolut hilară de câţiva bani pe lună. Citeşte aici: http://www.activenews.ro/stiri-social/O-tanara-foarte-cunoscuta-a-CALCULAT-cu-cati-bani-contribuie-la-buget-un-roman-pentru-Biserica-0-5-lei-pe-luna-Draga-Gigi-care-te-plangi-ma-deprima-infatuarea-de-a-crede-ca-din-banii-tai-se-fac-Catedrale-126422.
  3. Lipsă totală de logică (care e asimilată raţiunii)? Spui tu, „telectualule”, că dacă nu s-ar mai da bani de buget bisericii, din diferenţa de bani, hoţii care ne conduc ar face spitale. Ce te face să crezi asta? Şoferii plătesc cârca de taxe statului român, accize carburant, taxe poluare etc. După logica voastră ar trebui să fie ţara plină de autostrăzi, că doar plătiţi taxe, nu?  Face statul român acestea? NU. Mai bagă „băieţii deştepţi” nişte bănuţi la ciorap. Aşa că argumentul tău pică. Nu avem sănătate, educaţie, şcoli, spitale pentru că SE FURA, nu pentru că se fac biserici.
  4. Necunoaştere a mecanismelor de construcţie a unei biserici? DA. Pentru cultura voastră generală, orice biserică se construieşte cu mai mult de 90% din donaţii şi fonduri private, nicidecum din „banii tăi”. ORICE BISERICĂ, plăteşte taxe pe teren, construcţie etc. ORICE preot care beneficiază de indemnizaţia de la stat, din acei bani plăteşte ca şi tine CAS, şomaj, pensie etc. Statul îşi recuperează banii, stai liniştit.

Aş mai avea multe de spus, dar mai trebuie să fac şi treabă. Nu de alta, dar vreau să DAU NIŞTE BANI PENTRU CONSTRUCŢIA DE BISERICI. Asta aşa, ca să aveţi voi ce comenta. Sâc.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s